Vrouwenvereniging "Bidt en Werkt"

Onze vereniging telt op dit moment 38 leden, van diverse leeftijden. We komen eenmaal per veertien dagen op woensdagavond bij elkaar. Deze avonden beginnen om 19.45 uur. Alle verenigingsavonden worden in de Gomarus aangekondigd. Of kijk in de kalender.

De verenigingsavonden worden meestal gevuld met een meditatie, gedicht, zingen en voorlezen. We lezen o.a. de rondzendbrieven van de familie Dekker uit Israel. Na de pauze zijn er diverse dames bezig met handwerken. Andere dames maken kaarten.

zon_maan_sterrenEen groot project was het maken van wandkleden voor in de zalen van de kerk. Het eerste project was een quilt over de symbolen die in de glas-in-lood ramen van het kerkgebouw verwerkt zijn. Het tweede was een zestal quilten over de scheppingsdagen.

Af en toe is er een alternatieve invulling na de pauze. We doen dan bijvoorbeeld een spel.

De verenigingsleden bezoeken ouderen en zieken uit de gemeente. Rond Kerst brengen we bij deze ouderen een boekje dat ze krijgen van de kerk. Drie keer per jaar verzorgen we een ouderenmiddag met aansluitend een maaltijd.

Jaarlijks wordt er een uitstapje georganiseerd voor de ouderen van de gemeente. We gaan dan gezellig met elkaar een dagje uit met de bus.

In november houden we onze jaarlijkse verkoping. De opbrengst hiervan is bestemd voor de zending en andere goede doelen.

Copyright © 2016 Gereformeerde Gemeente Terneuzen.
Alle rechten voorbehouden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zo tellen we hoe vaak pagina's gebruikt worden.
X